Cursussen edelsmeden

Oktober 2018 t/m Juni 2019 cursussen edelsmeden.

De cursussen edelsmeden starten in het nieuwe seizoen per 2 oktober 2018 en gaan door tot eind juni 2019. Inschrijven kan op elk moment, zodra er plek is ontvangt u een bevestiging van deelname. De volgorde van inschrijving bepaald wie er als volgende mag deelnemen aan de cursus.

Tijden:

  • dinsdagochtend 9:30-12:30
  • dinsdagavond 19:00-22:00
  • donderdagochtend 9:30-12:30
  • donderdagavond 19:00-22:00

Voorwaarden en inschrijving.

Beginners en gevorderden cursisten zitten bij elkaar in een groep zodat men van elkaar kan leren.

Keuze:

Cursussen edelsmeden

Bel: 06-38343719 om te vragen of er plek is of stuur een mail, het hele seizoen door kan er ieder moment deelgenomen worden aan een korte cursus.

Zelf uw eigen sieraad of object smeden onder begeleiding van een vakkundig docent. Bij het maken van sieraden of kleine gebruiksvoorwerpen speelt mystiek geen rol, wel oefening, geduld en toewijding. Birgit Doesborg begeleid u op een ontspannende manier door het gehele proces van ontwerp tot afwerking. Er zijn max.9 cursisten per les aanwezig zodat er voldoende aandacht besteed kan worden aan elk persoon en de kwaliteit van de cursus hoog blijft.

Na het maken van een prachtig sieraad heeft u een andere kijk op sieraden gekregen. Voor de gevorderde cursisten zijn er workshops in speciale technieken. De cursisten bepalen zelf hun opdracht, waarbij de docent kijkt naar welke technieken er beoefend kunnen worden via dit ontwerp.

Het doel bij de cursus Edelsmeden is niet alleen het beoefenen van de techniek maar ook om de cursisten te stimuleren in hun eigen creativiteit!

Foto's van sieraden gemaakt door cursisten zijn te zien op Facebook.

De korte cursussen (12 lessen) zijn bedoeld om beginners kennis te laten maken met het vak Edelsmeden, na 12 weken kan men kiezen of men verder gaat voor het hele seizoen of dat men ermee stopt. Gevorderden gaan voor een heel seizoen en kunnen nadat ze één jaar hebben deel genomen een certificaat ontvangen van Metalartcreations. Dit certificaat houdt in dat men 3 vaste opdrachten maakt.

Certificaat-Metalartcreations

Inschrijvingen kunnen het hele jaar door opgestuurd worden, men komt dan op de inschrijflijst te staan en wordt via de mail bevestigd zodra deze binnen is.

Cursussen