Creatieve workshops op de Tramkade

Diverse workshops op aanvraag. De workshops worden per dag gepland en zijn alléén bedoeld voor groepen (min.4 -max.10 pers.), behalve bij de workshop Mokume-gane en de workshop Trouwringen maken, de cursussen Edelsmeden zijn bedoeld voor individuen en worden elke week gehouden één seizoen (van oktober t/m juni) lang.

Voorwaarden en inschrijving.

Tijdens een workshop begeleid Birgit u op een ontspannen en professionele manier en laat u kennis maken met het oude ambacht edelsmeden. De dag is ook geschikt om het begrip teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezelledag, vriendendag, etc een betekenisvolle inhoud te geven. Er komt veel techniek bij kijken om een sieraad of object te ontwerpen in metaal.

Met collega's samen teambuilden, vrijgezellenfeest, vriendendag, familie uitje of gewoon een gezellig creatief dagje/middag uit. Zie het als een uitdaging en een experiment om te spelen met vuur en laat u verassen wat metaal doet als het verhit en gesmeed wordt. Laat deze samenwerking tot een mooi kunstwerk worden!

Mogelijkheden: Sieraad voor je zelf/collega maken of bv samen aan een project/object werken, waarbij iedereen een onderdeel maakt.

Lunch kan voor gezorgd worden bij Restaurant Van Aken in het Werkwarenhuis, maar mag u ook zelf meebrengen.

Planning en lunch voor deze workshops worden in overleg met Birgit Doesborg (docent edelsmeden) gedaan. Ga hiervoor naar de contactpagina of bel: 06-38343719.

Maak hier beneden uw keuze !

Workshops