Locatie Metalartcreations

Metalartcreations is gevestigd in het Werkwarenhuis op de Tramkade. De zelfgemaakte stad Tramkade is de culturele hotspot van Hertogenbosch. Zie hier een stukje geschiedenis van de Tramkade.

Op het terrein van voormalig mengvoeder fabriek De Heus wordt gewerkt aan een nieuwe, dynamische samenleving: een sociale, culturele en economische hotspot voor de stad Hertogenbosch, waar creatievelingen en maatschappelijke groepen een mooiere en betere wereld creëren. Het Werkwarenhuis is een drempelloze creatieve plek voor toegepaste kunstenaars, designers, ambachten, dansers en een nieuwsgierig publiek.

Gedurende een periode van tien jaar ontstaat een ‘Gesammtkunstwerk’ i.s.m. ontwerpers, creatieve ondernemers, vaklui, onderwijs en maatschappelijke groepen. Na 2025 wil de gemeente Hertogenbosch starten met de Bossche stadsdelta en hopen wij huurders dat de Tramkade een culturele hotspot blijft.

Het creatieve atelier van Metalartcreations en Doesdesign is sinds september 2016 gevestigd in het Werkwarenhuis. Voorheen was het atelier gevestigd in Ammerzoden en Zaltbommel. Zie geschiedenis van Metalartcreations

Adres: Tramkade 20a, 5211VB te Hertogenbosch. Tel: 06-38343719

Locatie Metalartcreations Tramkade

Makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, 10 min. lopen van het station Hertogenbosch.

Parkeren op het terrein zie foto.

Parkeren Tramkade