Voorwaarden en Inschrijving

Voorwaarden cursussen: De cursussen edelsmeden zijn voor individuen, en worden iedere week (3 uur les) gegeven, de workshops zijn voor groepen en worden per afgesproken dag gegeven. Een korte cursus bestaat uit 10 lessen en de lange cursus uit 20 lessen. Men is verplicht om een 10 lessenpakket te kopen, Metalartcreations heeft geen strippenkaart! 

Voor de cursussen edelsmeden geldt maximaal 8 cursisten. Als de cursus vol is komt men op een wachtlijst te staan.
Per 10 lessen mag men 1 les inhalen, er wordt uiteraard wel rekening gehouden met vakanties.
Als uw aanmelding bevestigd is zal het cursusgeld voldaan moeten worden een week voor aanvang van de cursus, daarna is uw deelname definitief.
Annuleren is mogelijk tot 1 week voorafgaand aan de cursus, gebeurt dit niet dan zal het reeds betaalde bedrag niet worden teruggestort.

Cursisten:
Gevorderden en beginners zitten bij elkaar om van elkaar te leren. Beginners kunnen gebruik maken van het gereedschap dat aanwezig is in het atelier. Er bestaat de mogelijkheid om gereedschap te bestellen. Cursisten die langer dan 1 jaar deelnemen aan de lessen wordt van verwacht om eigen gereedschap te gebruiken.

Cursusgeld:
Het cursusgeld gaat elk jaar omhoog ivm stijgende kosten en inflatie van afgelopen jaren.

TIJDEN/DAGEN:
De cursussen Edelsmeden starten elk jaar in September en eindigen eind Juni.
De tijden voor cursussen zijn van 9:30 tot 12:30 in de ochtend en van 19:00 tot 22:00 in de avond en worden 1x per week gehouden.

Voorwaarden Workshops:
Minimaal aantal deelnemers voor een workshop zijn 4 personen, maximaal 10 personen.

Bij inschrijving voor de workshops betaalt u de helft van de kosten vooruit. Dit dient te geschieden binnen 1 week na bevestiging van inschrijving. Wanneer de betaling is ontvangen is uw inschrijving definitief.

Annuleren is mogelijk tot 1 week voor aanvang van de workshop, gebeurt dit niet dan zal het reeds betaalde bedrag niet worden teruggestort dit i.v.m. de voorbereidingen voor de workshops!

Planning voor de workshops (weekend of s 'avonds) worden in overleg met Birgit Doesborg gedaan en zijn afhankelijk van wat er gemaakt wordt. Hou hierbij rekening met het ontwerp, een ingewikkeld ontwerp duurt langer om te maken, dan een simpel ontwerp.

VEILIGHEID:
U werkt in een atelier met machines, vuur en gereedschappen. Het is verstandig om daar met kleding rekening mee te houden, u kunt zelf een schort meenemen. In het atelier is voldoende ventilatie aanwezig en iedereen draagt zijn eigen verantwoording.
Verder gelden de voorwaarden dat ieder op eigen risico aan de cursus/workshop deel neemt en de veiligheidsvoorschriften die in het atelier hanteert worden in acht neemt.

Schade aan machines en gereedschap door nalatigheid wordt in rekening gebracht indien boven 30 euro.
Metalartcreations is niet aansprakelijk voor de ongevallen die hem/haar overkomen of die door zijn toedoen worden veroorzaakt.
Uiteraard doet Birgit Doesborg (docent edelsmeden) er alles aan om het werken met gereedschappen, branders en machines zo veilig mogelijk te laten verlopen.

INSCHRIJVEN:
Alleen via inschrijfformulier

Uw aanmelding zal bevestigd worden per mail. De cursus/workshop wordt betaald nadat u een factuur heeft ontvangen.
Daarna is uw deelname definitief.
Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus/workshop, is dit niet dan zal het reeds betaalde bedrag niet worden teruggestort.

Voor vragen hierover kunt u zich ook telefonisch melden 06-38343719.

Inschrijven betekent dat u akkoord gaat met de op deze site beschreven voorwaarden.